Kårstugegruppen

Kårfullmäktige har beslutat att LinTek ska köpa en kårstuga där kårens medlemmar kan ha teambuilding, sittningar, övernattningar och fester. En kravlista och en summa pengar finns, nu saknas bara en passande fastighet. Sökandet har redan börjat men hjälp behövs och därför ska en projektgrupp sättas samman. Projektet fokuserar till att börja med på att hitta passande fastigheter och göra efterforskningar om renoveringar och driftkostnader. När den perfekta fastigheten hittats kan renoveringar genomföras och inredning införskaffas. De poster som behövs är en ekonomiansvarig och några fixare som är bra på renovering och inredning. Förhoppningsvis finns intresse bland företag att vara med och sponsra kårstugan så projektgruppen behöver också en sponsansvarig. För att klura ut hur kårstugan ska drivas och ta hand om driften behövs en driftansvarig. Den viktigaste egenskapen hos de som söker är engagemang och inte förkunskaper. Körkort är meriterande för alla poster eftersom kårstugan kan komma att ligga lite avlägset.

Ekonomiansvarig
Ekonomiansvarig håller koll på budgeten och alla kostnader. Kostnader för underhåll och ombyggnationer uppskattas med precision. Ekonomiansvarig gillar pengar och jobbar för att projektets tilldelade medel ska ta oss så långt som möjligt. Ekonomiansvarig ser till att inga pengar försvinner eller slösas och är noga med att pengarna går till de saker som är viktigast. Ekonomiansvarig bra på att pruta och en mästare på budgetering.

Sponsansvarig
Sponsansvarig har huvudansvaret för att få tag i företag som vill vara med och sponsra projektet. Sponsansvarig är inte rädd att ringa upp VD:n på ett stort företag för att diskutera varför att sponsra LinTeks kårstuga är en utmärk möjlighet för företaget. Sponsansvarig vet vad företag vill ha i utbyte mot spons och ser till att alla blir nöjda. Sponsansvarig vet vart man får tag på ett flygplan gratis och är en mästare på att tagga företag att hjälpa till.

Fixare
Fixarna är personer som gillar att fixa, bygga och laga saker. Fixarna har ett öga för schyst inredning och lägger stor vikt vid att kårstugan ska hålla för hårda tag utan att slitas ut. De har gärna massor av praktisk erfarenhet och kunskap. Fixarna gillar att jobba hårt och göra allt för att kårstugan ska vara så fin som möjligt. Fixarna ser utmaningen i att ordna saker själva men vet när det är dags att ta in experthjälp. Fixarna hur man hanterar en hammare och ifall man behöver bygglov för att bygga en bastu.

Driftansvarig
För att det ska bli smidigt för kårens medlemmar att använda kårstugan behövs en person som har hand om driften med bokningar, utlämning av nycklar, kontrakt mm. Till att börja med kommer posten att handla om att klura ut hur driften kan skötas så smidigt som möjligt med bokningssystem och allt som hör till uthyrning av stugan. När en stuga har införskaffats har den driftansvariga hand om just driften. Campusstugans drift ska gärna slås samman med kårstugans och driften av campusstugan kan användas både som inspiration och om driftansvarig vill även som övning. Driftansvarig är bra på att organisera och har ett trevligt bemötande mot kårstugans gäster.

För att ansöka till posten skickar du ditt CV och personliga brev till  eller .

Det går även bra att nominera någon genom att skicka namn och LiU-id till  senast söndagen 1 oktober!

 

LinTek på Instagram

Följ oss på @lintek_liu

LinTek på Facebook