Missa inte SOF i maj!

9-11 maj går SOF av stapeln, en studentfestival av episka proportioner. Under 3 dagar är festivalområdet på campus Valla öppet med bland annat 4 scener, 6 barer, stora dansgolv och en massa andra events och happenings. Onsdagen den 8 maj arrangeras också en fest på Trappan med livemusik på trädäcket och fullt ös på dansgolvet, typiskt kul att gå på och en bra start på festivalveckan!

Missa inte SOF, det sker bara vartannat år!

Helhelgsbiljett till festival och Trappanfest köps på www.sof13.se Endagsbiljetterna släpps den 22 april klockan 12.00 utanför C4 i Linköping samt i Täppan i Norrköping. Ev. kvaravarande biljetter efter släppet går sedan att köpa online på hemsidan från cirka 12.30

Välkommen till LinTek
Vi är Linköpings teknologers studentkår och har varit verksamma sedan 1971. Vi arbetar för att du ska få en så bra utbildning som möjligt, en minnesrik studietid och kontakt med näringslivet. Genom starkt student- inflytande skapar LinTek gemenskap medan medlemmarna formar sin framtid.
LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
22 April 2014, 12:50
Nu har du chans att söka kulturstöd av LiU för att göra kursrelaterade fritidsprojekt. Är det något av intresse så spana in följande länk: http://www.student.liu.se/vid-sidan-av-studierna/studentorganisationer/kulturstod?l=sv
17 April 2014, 13:43
Nu har valets röster räknats igenom och resultatet om vilka som kommit med i kårfullmäktige 2014/2015 hittar ni på vår hemsida.

Vinnarna i tårttävlingen blev TBi-sektionen i Linköping och ED-sektionen i Norrköping!

Slutligen skulle vi på LinTek vilja tacka alla kandidater och alla som har röstat i valet, ni är demokratins förkämpar!

16 April 2014, 13:23
Idag är det sista dagen man kan rösta! Vilka som blir ledamöter i kårfullmäktige kommer ut imorgon och då får ni också veta vilka sektioner som har vunnit tårtor!

LinTeks nyhetsbrev
Vill du prenumerera på LinTeks nyhetsbrev som utkommer 1 gång i månaden? (Kårmedlemmar från brevet automatiskt)