Missa inte SOF i maj!

9-11 maj går SOF av stapeln, en studentfestival av episka proportioner. Under 3 dagar är festivalområdet på campus Valla öppet med bland annat 4 scener, 6 barer, stora dansgolv och en massa andra events och happenings. Onsdagen den 8 maj arrangeras också en fest på Trappan med livemusik på trädäcket och fullt ös på dansgolvet, typiskt kul att gå på och en bra start på festivalveckan!

Missa inte SOF, det sker bara vartannat år!

Helhelgsbiljett till festival och Trappanfest köps på www.sof13.se Endagsbiljetterna släpps den 22 april klockan 12.00 utanför C4 i Linköping samt i Täppan i Norrköping. Ev. kvaravarande biljetter efter släppet går sedan att köpa online på hemsidan från cirka 12.30

LinTek på Twitter
16 April 2014, 13:23
Idag är det sista dagen man kan rösta! Vilka som blir ledamöter i kårfullmäktige kommer ut imorgon och då får ni också veta vilka sektioner som har vunnit tårtor!

15 April 2014, 18:12
Här är sista bilden för dagen!

Imorgon kommer det inte att vara några utplacerade röststationer utan för att rösta behöver du gå in på studentportalen och sen in under studentomröstningar. Det är även sista dagen som valet är öppet.

15 April 2014, 13:26
Här är senaste uppdateringen av röstresultatet. TBi-sektionen ligger bra till med antalet röster för stunden, men än är inte valet över.