Missa inte SOF i maj!

9-11 maj går SOF av stapeln, en studentfestival av episka proportioner. Under 3 dagar är festivalområdet på campus Valla öppet med bland annat 4 scener, 6 barer, stora dansgolv och en massa andra events och happenings. Onsdagen den 8 maj arrangeras också en fest på Trappan med livemusik på trädäcket och fullt ös på dansgolvet, typiskt kul att gå på och en bra start på festivalveckan!

Missa inte SOF, det sker bara vartannat år!

Helhelgsbiljett till festival och Trappanfest köps på www.sof13.se Endagsbiljetterna släpps den 22 april klockan 12.00 utanför C4 i Linköping samt i Täppan i Norrköping. Ev. kvaravarande biljetter efter släppet går sedan att köpa online på hemsidan från cirka 12.30

02Sep

LinTek i Studentfiket

MF och SA jobbar i Studentfiket, Täppan plan 5.
03-04Sep

Kalasmottagningen

08-11Sep

Förtidsrösta i KÅRA, Kårallen

Öppet 13:00-17:00
Huvudsamarbetspartner
LinTek på Twitter
02 September 2014, 14:39
Imorgon är det Kalasmottagningen och då är ni alla välkomna till LinTeks monter och självklart kan du bli kårmedlem även där. Annars ses vi i folkhavet framför Movits!
27 August 2014, 14:00
Hälsa på oss i kön till Hoben!
Om magen kurrar säljer vi om en stund korv med bröd för 5:-
26 August 2014, 13:10
Ni glömmer väl inte bort att ni kan komma förbi oss i både Colosseum och Täppan för att snacka lite skit eller förnya ditt medlemskap? :)