Missa inte SOF i maj!

9-11 maj går SOF av stapeln, en studentfestival av episka proportioner. Under 3 dagar är festivalområdet på campus Valla öppet med bland annat 4 scener, 6 barer, stora dansgolv och en massa andra events och happenings. Onsdagen den 8 maj arrangeras också en fest på Trappan med livemusik på trädäcket och fullt ös på dansgolvet, typiskt kul att gå på och en bra start på festivalveckan!

Missa inte SOF, det sker bara vartannat år!

Helhelgsbiljett till festival och Trappanfest köps på www.sof13.se Endagsbiljetterna släpps den 22 april klockan 12.00 utanför C4 i Linköping samt i Täppan i Norrköping. Ev. kvaravarande biljetter efter släppet går sedan att köpa online på hemsidan från cirka 12.30

Huvudsamarbetspartner
LinTek på Twitter
11 August 2014, 11:06
Nu är det bara 8 dagar kvar till Nolle-P och vi i LinTeks kårledning 14/15 längtar efter att få träffa alla nya och återvändande studenter!

Ni vet väl att Campusbussen började gå idag som vanligt? För tidtabell - kolla här: http://www.student.liu.se/studenttjanster/campusbussen?l=sv

09 June 2014, 10:01
Nu börjar den här terminen lida mot sitt slut och vi i LinTeks kårledning 13/14 skulle vilja tacka för oss innan vi lämnar över helt till nästa generation. Tack så mycket för att ni har valt att vara medlemmar i kåren under året, vi hoppas att ni vill fortsätta med att vara det även nästa år.

Nedan kan ni se olika saker som vi har gjort under året.

20 May 2014, 09:35
LiTHanian håller på att utvärdera tidningen och förbättra läsupplevelsen för er. Så gå gärna in på följande länk och tyck till om LiTHanian.