Utbildning 2014-06-25 09:38

UKÄ utvärdering Media och design

Nu har resultatet på universitetskanslersämbetets utvärdering av Media- och designutbildningarna kommit. Kandidatprogrammet Grafisk design och kommunikation, GDK, och kandidatprogrammet i Möbeltapetsering fick hög kvalitet. Kandidatprogrammen i Möbeldesign, Möbelkonservering och Möbelsnickeri fick mycket hög kvalitet. Läs mer om utvärderingen och vad resultatet innebär på länken här.

LinTek 2014-06-09 13:07

Campusbussen

Från och med 9 juni till 10 augusti ändrar Campusbussen sina hållplatser. Busshållplatserna FOI, Vallfarten och Universitetet är avstängda så istället får man använda sig utav hållplatsen Mäster Mattias Väg och Golfbanan.

Bussen tar även ett sommaruppehåll mellan 23 juni till den 10 augusti.

LinTek 2014-06-09 10:11

Tack för oss

Vi i LinTek 13/14 skulle vilja tacka för oss nu innan den nya generationen tar över våra poster helt. Vi hoppas att ni har haft ett underbart år och uppskattar att ni har valt att stödja vår kår. Framöver kommer det att hända en mängd utav saker, bland annat kommer det att ske en uppfräschning av C-huset, Kårstugegruppen letar efter en kårstuga som kan användas för att öka gemenskapen bland studenterna, SOF2015 kommer att gå av stapeln med lite förändringar, de utbildningsansvariga kommer att eftersträva att ni får den bästa utbildningen och LinTeks klimatvecka kommer för första gången att arrangeras av LinTeks näringsliv.

LinTek 2014-05-26 16:28

Coderdojo vinnare av Engagemangsstipendiet 2014

Vinnaren av 2014 års engagemangsstipendim, som delas ut i samarbete med Unionen, blev Coderdojo Norrköping. Nomineringen löd: ”Med ett långsiktigt syfte att få fler barn och ungdomar i åldrarna 7-17 år att i framtiden söka sig till tekniska utbildningar och en önskan om att ge ingenjörsstudenter ett meningsfullt engagemang utöver studierna, i sina åtagande som coacher där de får utveckla sina sociala, pedagogiska och teknisk förmågor, gör de ett viktigt arbete med att inspirera unga till att vilja programmera. Unionen och LinTek har utsett CoderDojo Norrköping till årets Engagemangsstipendiat”

Det var även två andra kandidater som fick ett hedersomnämnande. Dessa var Linköping University Ph.D. student network och Edvard Davidsson som startade BAM.

Utbildning 2014-05-23 14:31

Gyllene moroten

På LinTeks kåraktivas vårsittning lördagen den 17 maj utsågs vinnaren för LinTeks pedagogiska pris, Gyllene moroten. Alla sektioner har fått nominera varsin kandidat som de anser har inspirerat och motiverat studenterna på sektionen.

Vinnaren av LinTeks pedagogiska pris blev Peter Münger som var nominerad av Y-sektionen.

LinTek 2014-05-15 14:09

Vad tycker du om LiTHanian?

Sista numret för våren av LiTHanian har ramlat ner i brevlådan. Hur tycker du tidningen har varit under året? Hjälp oss bli ännu bättre genom att svara på denna korta enkät: LiTHanian utvärdering

Medlemsförmån 2014-05-08 16:26

Föreläsning med Fredrik Wandus

Campushallen bjuder in till föreläsningsserie terminsvis med syfte att leverera träning och inspiration på flera sätt och erbjuda ytterligare mervärde för dig som medlem. Träningsglädje i ordform. Vi lyfter fram olika föreläsare med olika bakgrund med olika infallsvinklar på träning och hälsa.

Varmt Välkommen på föreläsning med Fredrik Wandus 14 maj kl 18:30, C3 på Campus Valla.

Utbildning 2014-05-07 11:28

Pedagogik och studentpåverkan

Nästa vecka kommer LinTek tillsammans med de andra kårerna vid LiU (StuFF och Consensus) ha två temadagar (måndag 12/5 och tisdag 13/5) där vi ordnar inspirerande lunchföreläsningar med tema pedagogik och studentpåverkan. Lunchföreläsningarna är öppna för alla och kommer att ges på campus Valla i C1, campus US i Berzelius och campus Norrköping i K4.

Engagemang 2014-05-06 14:56

Bli kåraktiv!

Just nu söker vi inom LinTek engagerade studenter till en massa spännande utskott och kommittéer. Förrutom att du får ett roligt år, träffar du kompisar ifrån olika sektioner, en bra merit till ditt CV, vara med i LinTek-familjen och gå unika event för kåraktiva. Du hittar de olika sakerna du kan engagera dig i bland utskott och kommittéer.

Ansökan är öppen till den 18 maj, gå vidare till respektive sida för att läsa mer om hur det går till.

Huvudsamarbetspartner
LinTek på Twitter
09 June 2014, 10:01
Nu börjar den här terminen lida mot sitt slut och vi i LinTeks kårledning 13/14 skulle vilja tacka för oss innan vi lämnar över helt till nästa generation. Tack så mycket för att ni har valt att vara medlemmar i kåren under året, vi hoppas att ni vill fortsätta med att vara det även nästa år.

Nedan kan ni se olika saker som vi har gjort under året.

20 May 2014, 09:35
LiTHanian håller på att utvärdera tidningen och förbättra läsupplevelsen för er. Så gå gärna in på följande länk och tyck till om LiTHanian.
20 May 2014, 09:30