LiU 2014-04-22 12:53

Kulturstöd

Nu har du chansen att söka kulturstöd ifrån LiU för att kunna genomföra kulturrelaterade fritidsprojekt. Du hittar mer information här.

Kårfullmäktige 2014-04-17 13:42

Resultat i kårfullmäktigevalet

Nu är resultatet äntligen här! Totalt sett var det 1763 stycken personer som röstade på 38 olika kandidater.

Ni hittar resultatet här

Sektionerna som vann i tårttävlingen blev ED-sektionen ifrån Norrköping och TBi-sektionen ifrån Linköping!
Vi i LinTek skulle slutligen vilja tacka alla som ställt upp som kandidater till valet och alla som har röstat, ni är demokratins förkämpar!

Kårfullmäktige 2014-04-14 10:19

Valet av kårfullmäktige är igång!

Nu är valet av kårfullmäktige 14/15 igång!

Kom förbi utanför Innovationskontoret i Kårallen eller vid entrén till Täppan och gör din röst hörd!
Det går även bra att rösta hemifrån genom att gå in på Studentportalen och klicka sig vidare till studentomröstningar.

Sektionen som har störst andel röstande vinner den ärofyllda tårttävlingen där sektionens LinTek-medlemmar bjuds på tårta.

LinTek 2014-04-13 20:13

LinTeks kårledning 14/15

Nu är LinTeks kårledning för 14/15 invalda. Det blev följande personer:

Kårordförande  - Karin Jerner
Vice kårordförande - Malin Rudin
Utbildningsansvarig - Matilda Leinsköld
Utbildningsansvarig - Fredrik Viklund
Studiesocialt ansvarig - Linda Espling
Näringslivsansvarig - Kevin Do Ruibin
Marknadsföringsansvarig - Nina Lemon
Projektledare LARM - Jenny Wikström
SOF-general - Johan Strömbäck
Chefredaktör LiTHanian - Camilla Andersson

Grattis till de nyinvalda!

Kårfullmäktige 2014-04-12 15:32

LinTeks nästa kårstyrelse

Nu är LinTeks nästa kårstyrelse invalda, det blev följande personer:

Kårordförande
Karin Jerner

Vice kårordförande
Malin Rudin

Kårstyrelseledamöter
Albin Mannerfelt
Hillevi Haugen
Sebastian Brandtberg
Arvid Söderström

Kårfullmäktige 2014-04-11 10:07

Rösta i Kårfullmäktigevalet

Den 14-16 april hålls LinTeks val till kårfullmäktige. Alla medlemmar i LinTek har chansen att utnyttja sina demokratiska rättigheter i kåren och rösta på den kandidat som man tror skulle kunna göra ett bra jobb i kårfullmäktige. Kårfullmäktige representerar teknologerna på Linköpings universitet och beslutar om övergripande frågor i LinTeks verksamhet.

Sektionen i Norrköping och sektionen i Linköping som har högst andel valröster vinner tårta till alla LinTek-medlemmar i sektionen.

LinTek 2014-04-09 13:36

Val av nästa Kårledning & Kårstyrelse & Kårfullmäktige

Nu i helgen är det dags att välja in nästa kårledning och kårstyrelse. Som medlem i LinTek är man välkommen att närvara och lyssna på de båda tillfällena. Nästa vecka är det även dags för alla LinTeks medlemmar att välja in nästa års kårfullmäktige.

Ni hittar mer detaljer nedan:

LinTek 2014-04-01 09:39

Campusplanet är här!

Med bakgrund av LinTeks arbete med att minska avstånden mellan Linköpings universitets campus, har kårfullmäktige nu beslutat att införa ”campusplanet”.

Efter framgångarna med busslänken mellan Linköping och Norrköping var detta ett naturligt steg i det fortsatta arbetet med att sammanföra LiUs tre campus, genom att ha ett plan som kommer att flyga mellan Campus Valla och Campus Lidingö. Beslutet togs efter att kårfullmäktige länge diskuterat och uttryckt en önskan om att utöka samarbetet mellan och förena LiUs studenter i Östergötland och på Carl Malmsten.

Engagemang 2014-03-31 15:28

Förlängd ansökan till Kårfullmäktige

Kandideringsperioden till LinTeks fullmäktige har förlängts till 6 april. Känner du någon med mycket åsikter eller har mycket åsikter själv, tveka inte att skicka iväg en kandidering eller nominering till LinTeks valnämnd valnamnd@lintek.liu.se .

LinTeks fullmäktige är det högst beslutande organet i LinTek och fungerar som LinTeks "riksdag". Som medlem får man möjlighet att påverka hur Liu ska komma att se ut i framtiden. Detta görs på möten ungefär en gång i månaden, där man går igenom handlingar om vad LinTek ska göra och hur LinTek ska utvecklas.

Näringsliv 2014-03-26 11:52

Ta för dig! - var med och ta del av din framtid

Den 8:e och 9:e april kommer LinTek näringsliv att anordna ett antal olika event som bland annat kommer att belysa vikten av att ta för sig i arbetslivet. Det kommer vara fyra olika föreläsningar som inleds på creActive där företag från Mjärdevi kommer att tala om rekryteringsprocesser. På campus valla kommer Sveriges ingenjörer att berätta om hur just du ska göra för att få ett bra löneavtal och på campus Norrköping kommer Unionen att ha en mental boost-föreläsning där du får lära dig vikten av att ha rätt mentalitet i arbetslivet.

LinTek på Twitter
22 April 2014, 12:50
Nu har du chans att söka kulturstöd av LiU för att göra kursrelaterade fritidsprojekt. Är det något av intresse så spana in följande länk: http://www.student.liu.se/vid-sidan-av-studierna/studentorganisationer/kulturstod?l=sv
17 April 2014, 13:43
Nu har valets röster räknats igenom och resultatet om vilka som kommit med i kårfullmäktige 2014/2015 hittar ni på vår hemsida.

Vinnarna i tårttävlingen blev TBi-sektionen i Linköping och ED-sektionen i Norrköping!

Slutligen skulle vi på LinTek vilja tacka alla kandidater och alla som har röstat i valet, ni är demokratins förkämpar!

16 April 2014, 13:23
Idag är det sista dagen man kan rösta! Vilka som blir ledamöter i kårfullmäktige kommer ut imorgon och då får ni också veta vilka sektioner som har vunnit tårtor!