Nyheter

Medlemsförmåner 2014-09-29 11:10

Aktiv Student 2014

Nu drar Campushallen igång projektet Aktiv Student 2014. Meningen med detta är att du som student ska må bättre, hitta en sundare livsstil och på så sätt få bättre studieresultat. 

Vill du få:

  • Bättre studieresultat
  • Starkare och friskare kropp
  • Bättre sömn
  • Mindre stress
Då ska du söka Aktiv Student 2014! Mer information om Aktiv Student 2014 hittar du på Campushallens hemsida och följ den här länken för att ansöka till projektet.

Sista anmälningsdatum: 12 oktober

 

LARM 2014-09-26 12:11

SÖK GRUPPCHEF TILL LARM2015!

Ta chansen att delta i ett av LinTeks största arrangemang och testa dina färdigheter i ett utmanade projekt. Att vara gruppchef är ett ansvarsfullt jobb där du tillsammans med LARMkommittén skapar en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor. Dessutom får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Läs mer om de olika posterna här och ansök senast den 12:e oktober!

Utbildning 2014-09-26 10:23

Missa inte Mattehjälpen

Tisdagen 30/9 gör Mattehjälpen uppehåll under TEAM, men är tillbaka igen under vecka 41. Kika in på deras Facebooksida för att få alla deras nyheter. 

Näringsliv 2014-09-26 09:35

En Flygande Start

Nu kan du nominera eller ansöka Saab och LinTeks stipendium En flygande Start. Stipendiet är tänkt att inspirera och uppmuntra alla studerande teknologer vid LiTH i det ideella arbetet, men det ska även bidra till att idéer kan utvecklas och bli verklighet.

Stipendiet delas sedan 2013 ut till projekt och ideella föreningar som behöver just en flygande start på en idé som ännu inte har hunnit att bli verklighet. Läs mer om hur du ansöker eller nominerar ett projekt eller förening här.

LinTek 2014-09-25 15:54

LinTek + Saab = sant

LinTek kan stolt meddela att Saab förutom rollen som ny huvudsamarbetspartner till LARM2015 även fortsätter att vara HSP för kåren. Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med Saab!

SOF 2014-09-25 11:18

SOF Studentorkesterfestivalen

I maj 2015 är det återigen dags för Studentorkesterfestivalen, LiU:s största event! SOF är en av norra Europas största studentfestivaler med underhållning i form av konserter framförda av mängder av studentorkestrar, en kårtege som rullar fram på Linköpings gator med tiotusentals åskådare samt en hel del jippon och happenings på festivalområdet. 

Nu behöver vi din hjälp. Vill du vara med och göra SOF15 fantastiskt? Vi söker puttar till de många olika utskotten under kommittén för att tillsammans skapa den bästa festivalen någonsin. Bli en del av en grupp, jobba mot ett gemensamt mål och få en bra merit till ditt CV! 

Titta in på SOF15.se eller kom förbi i Kårallen under vecka 40 och 41 och läs mer om de många roliga posterna!


fotograf: Gabriel Kulig, Joakim Johansson & Rasmus Siljedal

Näringsliv 2014-09-25 10:43

Internationella dagen - inspireras av företags globala karriärmöjligheter

  • Undrar du hur man når ut i världen med Sverige som utgångspunkt?
  • Har du ett intresse av att få mer utlandserfarenheter i framtiden?
  • Eller är du bara nyfiken av att höra mer om hur stora internationella företag väljer att arbeta utomlands?

Då kan vi i LinTek näringsliv varmt rekommendera er att gå på Internationella dagen den 14-15 oktober. LinTek näringsliv anordnar ett antal olika evenemang som belyser internationella möjligheter i flera företag så som Saab, Ericsson och Capgemini.

Håll utkik efter mer detaljerad information på våra affischer eller här på hemsidan, gå även in och gilla LinTek näringsliv på Facebook så kommer du snabbt och enkelt få reda på de senaste nyheterna kring våra evenemang!

 

 

LiU 2014-09-24 13:00

LiU-Service bjuder in till öppet hus

Tisdagen den 30 september bjuder LiU-Service in till öppet hus. 
Passa på att testa deras elbilar, provköra en elcykel eller varför inte se deras utbud av presentartiklar.

Tisdag 30 september
kl 9:00-15:00
Campus Valla
A-huset, ingång 19 c

LinTek 2014-09-19 08:10

Linköpings kommun söker studentmedarbetare

Linköpings kommun söker nu dig som påbörjar ditt sista studieår på exempelvis en ingenjörsutbildning, ekonomisk eller samhällsvetenskaplig utbildning här vid Linköpings universitet. Linköpings kommun erbjuder en möjlighet att parallellt med studierna få testa dina kunskaper i skarpa case genom att ansöka och bli en av deras studentmedarbetare. Genom detta får du också möjlighet att skapa arbetslivserfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. För mer information om uppdragen, lön, och mycket annat följ den här länken: linkoping.se/arbete

Sista ansökningsdag: 26 september

LinTek 2014-09-18 14:51

Vinnarna i Kalasquizet!

Äntligen kan vi säga grattis till de som vann vårt quiz under Kalasmottagningen. Det var som sagt många som tävlade men äntligen har fem vinnare korats.

Vinnarna är:

Louise Palvin    Grafisk Design och Kommunikation  
Emma Brandin    Samhällets Logistik  
Hugo Fjellstedt    Industriell Ekonomi
Emma Melander    Kognitionsvetenskap  
Yang Jiang    Electronics Engineering  

och till er vill vi bara hälsa: Grattis, och kolla er mail!

 

Välkommen till LinTek
Vi är Linköpings teknologers studentkår och har varit verksamma sedan 1971. Vi arbetar för att du ska få en så bra utbildning som möjligt, en minnesrik studietid och kontakt med näringslivet. Genom starkt student- inflytande skapar LinTek gemenskap medan medlemmarna formar sin framtid.
På gång
02-06Okt
06Okt

LARM i Studentfiket

LARM jobbar i Studentfiket, Täppan plan 5
07Okt

Invigning av Hälsouniversitetets nya bibliotek

Huvudsamarbetspartner
LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
29 September 2014, 10:34
Som kårmedlem får du 2 månader extra träning med Campushallen.

Vid köp av 12-månaders diamant,- guld eller dagkort erhåller du 2 månader extra om du tecknat medlemskap i någon av de tre kårerna vid Linköpings universitet. Erbjudandet gäller till och med tisdagen den 30 september. Campushallen hälsar alla välkomna in!

https://www.campushallen.se/aktuellt/anslagstavlan/post/kar-erbjudande-2-manader-extra
22 September 2014, 09:38
Godmorgon alla!

Läser du sista året här vid LiU? Då söker Linköpings kommun dig som studentmedarbetare, kolla här för mer info: http://lintek.liu.se/nyheter/view/426/Linkpingskommunskerstudentmedarbetare
19 September 2014, 07:53
Nu har vi korat vinnarna i vårt Kalasquiz!
Är du en av vinnarna? Kolla hemsidan :) http://lintek.liu.se/nyheter/view/425/VinnarnaiKalasquizet


LinTeks nyhetsbrev
Vill du prenumerera på LinTeks nyhetsbrev som utkommer 1 gång i månaden? (Kårmedlemmar från brevet automatiskt)