Läs mer under Utbildning - Mattehjälpen

Nyheter

LinTek 2014-12-18 11:16

God Jul!

Nu är det bara en vecka kvar till julafton och om några dagar tar LinTek julledigt. Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År, vi syns igen i januari!

LinTek 2014-12-18 11:12

Studieplatser

God jul och Gott nytt år önskar vi från LinTek! Vi hoppas att ni känner att ni kan koppla av ordentligt under julen och när ni kommer tillbaka efter nyår har vi letat upp en del studieplatser!

Se alla platser här nedan. 

 

 

Engagemang 2014-12-17 16:58

Sök München Hoben-kommittén

Fram till den 22 januari står ansökan öppen. Sök eller nominera, kom igen, det blir kul!
Mer information om posterna samt ansökan hittar du HÄR.

 

Utbildning 2014-12-16 16:21

STINT - aktuella program inom Capstone Awards

STINT vill informera om möjligheten att söka till fem program inom Capstone Awards, tre i Singapore och två i Japan. Programmen riktar sig till studenter och forskare på kandidat, masters, doktorand och postdoc-nivå.

Läs mer...

Näringsliv 2014-12-16 14:06

Sök LinTek Näringsliv

Vill du knyta kontakter inför framtiden och samtidigt göra något roligt och utvecklande tillsammans studenter från andra sektioner? Då ska du söka till LinTek Näringsliv senast 4 januari!

Tryck på Läs mer för att få all info!

LiU 2014-12-15 15:29

Har ni sett den här?

Mycket har hänt sedan startet av projektet Campus LiU 2015.
I den här filmen från universitetet får vi en sammanfattande bild av vad som har hänt, men även vad som kommer hända. 

Check it out! 

Studentliv 2014-12-12 16:58

Visste du att du som student får Office 365 helt gratis?

Nästa vecka under tisdag och onsdag kommer Microsoft vara på campus och bjuda på lussebullar och kaffe i företagshörnan vid bankomaten i Kårallen.
Läs mer här!

Framtid 2014-12-12 14:43

Julhälsning från Saab

LinTeks huvudsamarbetspartner Saab önskar alla studenter en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Visste du att Saab är sponsor till Sveriges Televisions sportsändningar i Vinterstudion och skid-VM i Falun i februari? Läs gärna mer här.

Läs mer...

Utbildning 2014-12-10 09:00

Mattehjälpen utökar till Norrköping

Vill du bli en hjälte, eller känner du någon som skulle passa som hjälte?

Mattehjälpen ska i vår starta upp mattestugor även i Norrköping. För att göra det behöver vi duktiga mattecoacher som vill hjälpa andra studenter med matten. Vill du engagera dig och samtidigt hjälpa andra? Då ska du söka till Mattehjälpen!

 

LinTek 2014-12-08 15:35

Nu är hela SOF-organisationen komplett!

I maj 2015 är det återigen dags för SOF, festivalen går av stapeln 14-17 maj och nu är alla puttar invalda så arbetet med SOF15 accelererar nu otroligt! Vilka som är med är som följer:

 

Välkommen till LinTek
Vi är Linköpings teknologers studentkår och har varit verksamma sedan 1971. Vi arbetar för att du ska få en så bra utbildning som möjligt, en minnesrik studietid och kontakt med näringslivet. Genom starkt student- inflytande skapar LinTek gemenskap medan medlemmarna formar sin framtid.
På gång
Det finns inga aktiviteter.
Huvudsamarbetspartner
LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
10 December 2014, 17:10
Den här veckan är det många som engagerar sig i Musikhjälpen och kampen mot HIV.

Trappan har en insamling, LiU Store har en annan och Baljan & forte! kommer på lördag bjuda på kaffe på Trädgårdstorget i Linköping för att samla in pengar till Musikhjälpen. Under veckan kommer även Stimulus sälja kaffe utanför HumSam och svara på psykologifrågor på Facebooksidan Psykologistudenter Svarar mot ett bidrag.

Vill du ge ett bidrag?
10 December 2014, 10:03
Mattehjälpen utökar till Norrköping!
Vill du bli en hjälte, eller känner du någon som skulle passa som hjälte?

Mattecoach
Som coach deltar du i mötena och hjälper deltagarna med sina mattekurser. De kurser som vi coachar i är: Grundläggande matematik, Linjär Algebra, Envariabelsanalys och Flervariabelsanalys. Det är meriterande om kunskaper inom Diskret Matematik finns, men det är inget krav. Du får även vid varje möte en lättare måltid och blir kåraktiv, du blir en kugge i LinTeks maskineri. Tycker du om matematik, att hjälpa andra och vill engagera dig? Då ska du söka Coach.

Gruppledare Norrköping
För att kunna starta upp ett Mattehjälpen i Norrköping behöver vi även någon på plats som har koll och kan hjälpa till att ordna mattestugorna. Du kommer att samarbeta med Mattehjälpens ordförande och hjälpa till med bland annat marknadsföringen.

Ansök till: lintek-mattehjalpen@lintek.liu.se


08 December 2014, 11:15
Den här veckan säljer LiU Store Musikhjälpen-märken på campus Valla. Så varför inte pryda ovven med ett märke som bidrar till någonting så bra som kampen mot HIV?

Märket kostar minst 30:- och det är endast kontant betalning som gäller. Skynda fynda - det finns bara ett begränsat antal märken!


LinTeks nyhetsbrev
Vill du prenumerera på LinTeks nyhetsbrev som utkommer 1 gång i månaden? (Kårmedlemmar från brevet automatiskt)