Klicka på bilden för att registrera dig som medlem i LinTek

Nyheter

LinTek 2015-10-05 17:07

LinTek söker!

Brinner du också för studentlivet? Bli en del av LinTek!

Vi är våra medlemmars och teknologernas gemensamma röst mot högskolan, kommunen och andra organisationer som påverkar och vill komma i kontakt med studenter.

Just nu söker vi engagerade personer till bland annat kårledningen, som är den grupp som leder LinTeks arbete.

De poster vi söker är:

Skicka in din ansökan, eller nominera en kompis, till ansok@lintek.liu.se

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Sista ansökningsdag är den 18 oktober!

Medlemsförmåner 2015-09-23 09:28

Passa på att utnyttja Campushallens erbjudande!

Kom i form med Campushallen!

Nu är det bara en endaste vecka kvar av kårerbjudandet, där du som medlem i LinTek eller StuFF får två månaders extra träning helt gratis vid köp av ett 12-månaders diamant,- guld eller dagkort. Erbjudandet gäller fram till den 30:e september, så om du inte redan har utnyttjat denna förmån finns det fortfarande en chans!

Klicka här för att ta reda på mer.

LiU 2015-09-18 12:49

Nobelpristagare föreläser

Ännu ett hett föreläsningstips kommer här: på måndag den 21/9 får LiU besök av ingen mindre än professor Hiroshi Amano, en av de tre Nobelpristagarna i fysik 2014!

Tid: 10:15 - 11:00

Plats: C4, Campus Valla

LiU 2015-09-14 16:38

Öppen föreläsning: Narkotika i krog- och festmiljö

Nätverket SLANDT* bjuder in till en öppen föreläsning som handlar om narkotika i krogmiljö.

Linköping:

Campus Valla, C-huset, C3

Ons 16:e september 16:00-18:00

Norrköping:

Kårhuset Trappan, stora salen

Tor 17:e september 16:00 till 18:00

Föreläsningen är en del av en längre utbildning för studentpubarnas personal. Denna del är dock öppen för alla att ta del av. Kaffe kommer att finnas tillhands från ca 15:30.

Föreläser gör Lennart Johansson hitbjuden från Göteborg. Lennart är nationell samordnare för ”Krogar mot knark”, han har över 18 års arbete i Göteborgs narkotikarotels operativa enheter i missbruksmiljöer. Han har också många års erfarenhet av arbete med ungdomar omhändertagna för Lob (lagen om omhändertagande av berusad person). Lennart Johansson är flitigt anlitad som föreläsare för en rad myndigheter, kommuner och den privata sektorn när det gäller alkohol och narkotika.

*SLANDT är ett nätverk som arbetar med Studenter vid Linköpings universitet i Alkohol- Narkotika- Doping- och Tobaksfrågor. I nätverket sitter representanter från Linköpings universitet, kårerna, Kårservice, Polisen, Linköpings- och Norrköpings kommun samt Länsstyrelsen.

LinTek 2015-09-03 13:09

Sök till LinTeks valberedning

LinTeks valberedning är en av LinTeks viktigaste grupper, de ser till att nominera kandidater till LinTeks organisation. Vill du utveckla valberedningens arbete och få erfarenhet av att intervjua? Vill du få en chans att påverka vilka som kommer att sitta i LinTeks styrelse och kårledning?

LinTeks valberedning jobbar aktivt med att rekrytera de bästa kandidaterna till LinTek. De genomför intervjuer med de sökande och jobbar även med att marknadsföra posterna.

Om du är en bra människokännare som tycker du att det är vore intressant och en bra erfarenhet att sitta på andra sidan av rekryteringsbordet för en gångs skull, så är det LinTeks valberedning du skall engagera dig i!

Eller är det kanske din kompis som skulle passa som handen i handsken i LinTeks valberedning? Få kompisen att inse det genom att nominera den!

Skicka en kandidering i form av ett CV + personligt brev till ansok@lintek.liu.se. En nominering behöver innehålla namn på den du nominerar, liu-id alternativt mailadress samt vilken post personen skulle passa till! Sen tar valberedningen hand om resten.

Ansökningarna ska vara inne senast den 13 september.

Framtid 2015-09-01 15:19

Innovationskväll med Saab

Välkommen till en inspirerande mingelkväll på Flygvapenmuseet den 13 oktober, där du får höra om spännande innovationer från Saab. Välj mellan att delta i workshopen ”Bygga flygplan – är du en framtida teammedlem?”, lyssna och titta på flyghistoria eller träffa medarbetare från Saab som började sina karriärer som exjobbare. Letar du exjobb? Då är det här även ett utmärkt tillfälle för dig att träffa handledare och chefer.

Drop in på Flygvapenmuseet kl. 17.15, kvällens program börjar kl. 17.30. Saab bjuder på mat och tilltugg.

För mer information och anmälan, klicka här!

OBS! Anmälan senast söndag 27 september – först till kvarn gäller!

Varmt välkomna!


LinTek 2015-08-31 08:02

Varför bli medlem?

Varför ska man bli medlem i LinTek egentligen?

Vi vill att det ska vara ett aktivt val att gå med i kåren. LinTek står bakom LiUs studenter i vått och torrt och vi arbetar för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid på universitetet. LinTek arbetar för att ständigt förbättra din utbildning, för att du ska få en rolig studietid och för att du ska få rätt jobb när du sedan har tagit examen.

Visste du att LinTek tillsammans med ca 200 studenter jobbar dagligen med att påverka allt från kursupplägg till förbättrad studiemiljö samtidigt som vi anordnar näringslivsevent, en arbetsmarknadsmässa och några av årets största fester? LinTek finns på alla nivåer vid universitetet och kan verkligen påverka. Höga medlemssiffror ger oss god legitimitet när vi för studenternas frågor och det är därför vi behöver just dig!

Dessutom får du en massa bra förmåner som medlem. Bland annat rabatt på alla våra kårhus, vår medlemstidning LiTHanian och - just nu - två extra månaders träning gratis när du köper årskort på Campushallen.

Vi vill att valet att gå med i kåren ska vara enkelt. För att bli medlem, klicka här!

Medlemsförmåner 2015-08-14 11:23

Campushallen

Som medlem i kåren kan du utnyttja många olika förmåner och erbjudanden.

Ett av dem är träningsanläggningen Campushallen på campus Valla, som har ett särskilt erbjudande för kårmedlemmar du kan läsa om nedan!

12 månader + 2 månader = Mer träning.

Vid köp av Diamant,- Guld eller Dagkort 12 månader erhåller du 2 månader extra då du tecknat medlemskap i kårerna LinTek eller StuFF vid Linköpings universitet.

Erbjudandet är för att välkomna alla nya studenter men även du som är student och befintlig medlem och är på väg att teckan nytt träningskort kan ta del av erbjudnadet. Besök receptionen och köp ditt kort redan idag!

www.campushallen.se

Erbjudandet gäller t.o.m. 20150930.

LinTek 2015-08-13 15:22

Medlemsportalen är öppen!

Medlemsportalen är öppen! Och det innebär att du nu kan bli medlem i kåren. Supernice!

Som ny student får du ett helt års medlemskap för 110 kr - passa på! Klicka här för att registrera ditt medlemsskap.

LinTek 2015-08-06 18:04

Antagningsbesked 2

Idag kommer det andra antagningsbeskedet for höstens kurser! 

Mottagningen närmar sig med stormsteg och vi på LinTek vill särskilt hälsa er som är antagna till Tekniska Högskolan vid LiU välkomna hit. Vi ser verkligen fram emot att snart få träffa er alla - är ni taggade? Vi är taggade!

Välkommen till LinTek
Vi är Linköpings teknologers studentkår och har varit verksamma sedan 1971. Vi arbetar för att du ska få en så bra utbildning som möjligt, en minnesrik studietid och kontakt med näringslivet. Genom starkt student- inflytande skapar LinTek gemenskap medan medlemmarna formar sin framtid.
LinTek på Twitter
LinTek på Facebook
LinTeks nyhetsbrev
Vill du prenumerera på LinTeks nyhetsbrev som utkommer 1 gång i månaden? (Kårmedlemmar från brevet automatiskt)