Mattehjälpens utskott

Vill du bli en hjälte?

Vill du engagera dig och samtidigt hjälpa andra? Känner du att du vill hjälpa till att höja trivseln och samtidigt minska ohälsan hos studenter? Mattehjälpen! Mattehjälpen är LinTek’s utskott där studenter hjälper studenter med matematikstudierna. Just nu söker vi fler coacher och efterfrågan på extra stöd i matematikstudierna är idag stort. Mattehjälpens mål är att minska oron och ångesten över matematikkurser och se till att studenterna känner sig redo inför tentorna. Detta gör vi genom veckomöten om cirka två timmar där studenterna får hjälp med precis vad de behöver.
Har du frågor och funderingar? Maila  för mer information om utskottet.

 


 

Vad gör du som coach?

Som Coach deltar du i mötena och hjälper deltagarna med sina mattekurser. De kurser som vi just nu coachar i är: Grundläggande matematik, Linjär Algebra, Envariabelsanalys och Flervariabelsanalys. Det är meriterande om kunskaper inom Diskret Matematik finns, men det är inget krav. Du får även vid varje möte en lättare måltid och blir kåraktiv, du blir en kugge i LinTek’s maskineri. Tycker du om matematik, att hjälpa andra och vill engagera dig? Då ska du söka Coach

 

Ansvarsområden som sökes 

Mattecoach Norrköping

Som mattecoach i Norrköping kommer du, Gruppledaren och de andra coacherna hålla i mattestugor i Norrköping. Som coach tycker du om att hjälpa andra med mattetal och tycker om att jobba med att statistik för att kunna utveckla stugorna.  

Marknadsföringscoach Linköping

Som Marknadsföringsansvarig i Mattehjälpen ansvarar du för se till att alla teknologer som läser matematik får vetskap om vart och när mattehjälpens event arrangeras. Som ansvarig ser du till så det finns bra information på facebooksidan, hemsidan och i mailutskicken. Du ansvar även för att se till så att Mattehjälpen marknadsförs bra under mottagningen.  

Mattestugscoach Linköping

Som Mattestugsansvarig i Mattehjälpen har du och de andra ansvariga huvudansvaret för att mattestugorna blir av, håller bra kvalité samt är atraktiva att gå på. Som ansvarig tycker du om att hjälpa andra med mattetal och tycker om att jobba med att statistik för att kunna utveckla stugorna. 

Crash Course coach Linköping

Som Crash Course ansvarig i Mattehjälpen har du och de andra ansvariga huvudansvaret för att lämpliga crash courses går före teknologernas ordinarie tentor. Som ansvarig kan du vara intresserad av att föreläsa, pedagogik, att skriva sammanfattningar, jobba med statistik eller hur man skriver på tavlan för att det ska bli bra föreläsningsanteckningar.  
LinTek på Facebook