Engagera dig

Ta chansen och erfarenheten! 

Du kan bli kåraktiv genom att vara med i: 

LinTek söker medlemmar till respektive organ, poster och utskott vid olika perioder på året. Du kommer att få information i våra medier när det är aktuellt att kunna söka. 

Du kan engagera dig genom att vara med i Kårfullmäktige, jobba i Kårstyrelsen eller söka till andra arvoderade poster i Kårledningen. Det finns även diverse utskott och kommitéer som passar många olika intresseområden. LinTek är en idéellförening som består av engagerade studenter som brinner för att göra studentlivet på Linköpings Universitet så bra som det kan bli. Inom LinTek finns en rad olika utskott, kommittéer och grupper som jobbar med olika områden och som varje år söker nya medlemmar. Det finns något för alla och alla engagemang ska gå att utföra vid sidan av studierna. Du har chans att träffa nya kompisar, skaffa dig nyttiga erfarenheter, få meriter till CV:t samt ha möjlighet att gå på bland annat sittningen kåraktivas varje termin. Välkommen! Tillsammans är vi LinTek.

Använd gärna vår Engagemangskarta (Ladda ned kartan). Den kan du följa för att se vilket utskott eller vilken kommitté du skulle passa i! Intresserad av Kårfullmäktige? Spela FUM-spelet!

 

LinTek på Facebook