Kårhusen

Kårservice sköter Kårhusen

LinTek, driver tillsammans med de andra kårerna på LiU, Consensus och StuFF, den ideella föreningen Kårservice, som sköter alla praktiska göromål som att handha medlemsavgiften och mecenatkorten. Kårservice fungerar även som hyresvärd för kårhusen och några uteställen som du kan läsa mer om här nedan. Läs mer om Kårservice på: www.karservice.se

Ryds Herrgård, Linköping

Ryds Herrgård, även känt som [hg] har funnits i Linköpings studentliv sedan 1969. [hg] ligger i Ryd Centrum och har öppet för studenter måndag- lördag med nattklubb tisdag, fredag och lördag. Vi erbjuder ett brett sortiment av mat och dryck till studentvänliga priser. Vill du veta mer om [hg] och vad vi kan erbjuda gå in på vår hemsida www.hg.se eller hör av dig via mail på info@hg.se.

E-post:

Telefon: 013 - 26 05 20

Kårallen, Linköping

Kårallen är LinTeks (och systerkåren StuFFs) kårhus och är beläget mitt på Campus Valla i Linköping. Kårallen är en av två lokaler i Östergötland som tar över 1000 personer på en fest. Här äger de flesta av Linköpings stora studentfester rum. Kårallen har många olika sittningsmöjligheter; matsalen, skrivsalen, gasquen och grillen till exempel. Här finns dessutom bastu, café och sektionsrum.
E-post:
Telefon: 013-28 28 80

Kårhuset Trappan, Norrköping

Kårhuset Trappan är beläget i centrala Norrköping, närmare bestämt mitt emot Stadsmuseet. Lokalen erbjuder restaurang- och pubverksamhet samt inhyser även kårexpeditionen, studenthälsan, studentprästerna och givetvis kårernas kontor.
E-post:
Telefon: 011-36 35 88

Kårhuset Örat, Linköping

I Lasarettsbacken, mitt emot entrén till Campus US, ligger kårhuset Örat, som är studenternas kårhus vid Campus US. Huset användes förr som öronklinik, därav namnet Örat, men har sedan 1998 fungerat som kårhus. På dagtid driver Consensus Café Örat i lokalerna, medan husets driftchef öppnar upp PUB Örat på torsdagskvällarna. Övriga kvällar i veckan är festlokalen bokningsbar för fester och sittningar. 

E-post:
Telefon:0705-13 35 34

Kårhuset Kollektivet, Linköping

NH är kårhuset mitt i hjärtat av Linköping.
Bland Kollektivets stora utbud erbjuds nattklubb, a la carte-restaurang med stor uteservering sommartid, sittningslokaler, konferenslokaler fr 10-515p, liveband, quiz- och trubadurkvällar, läseplatser samt dagens lunch. Adress Ågatan 55.
E-post , .
För mer info läs gärna på vår hemsida: www.karhusetkollektivet.se

LinTek på Facebook