Träning

När man pluggar hårt behöver man se efter sin häsla för att orka med. Här har vi samlat träning och sport kring Linköping och Norrköping som är extra studentnära.

NAFFI

Norrköpings akademiska förening för idrott, NAFFI är en studentförening med massor av aktiva medlemmar. Med NAFFI kan du svettas alla vardagar till låg kostnad. NAFFI anordnar veckoträningar i fotboll, innebandy, handboll, badminton. dans, basket och volleyboll för både tjejer och killar, samt endagarsturneringar i golf, bordtennis, frisbeegolf mm. Lägg till våra berömda Campusserier i fotboll och innebandy och du har receptet för ett aktivare studentliv!

naffi.nu

Campusallen

Campushallen är en komplett träningsanläggning som är belägen intill Mjärdevi Science park, i direkt anslutning till Linköpings universitet.

Campushallen ägs och förvaltas av Insamlingsstiftelsen för Campushallen. Verksamheten i Campushallen drivs av LSIF som är en ideell förening. Det finns alltid personal på plats när Campushallen är öppen. Vår personal och ledare/instruktörer är utbildade i HLR och brandskydd.

I anslutning till Campushallen ligger Linköpings Friidrottshall som drivs av Linköpings kommun och Campushallen i samverkan.

campushallen.se

 

 

LinTek på Facebook